Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve hindi görmek

Rüyada tavuk ve hindi görmek

Rüyada tavuk ve hindi görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, engellerden kurtulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve hindi gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada hindi ve tavuk görmek batıl amele, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ve hindi görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zorlukları aşacağına inanılır.

Rüyada uçakla hindistanua gitmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ve hindi görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek kudret sahibi olacağına, düzeninin sarsılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada zehirli hindi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi sütü içmek lüksünün artacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments