Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ve tavuk görmek

Rüyada civciv ve tavuk görmek

Rüyada civciv ve tavuk görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunların günden güne azalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve tavuk gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek huzurunun bozulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet eder.

Rüyada civciv ve tavuk görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret eder.

Rüyada civciv tavuk görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk civciv görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk altında civciv görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments