Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tuttuğunu görmek

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tavuk tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutmayı görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada oruç tutanları görmek büyük bir üne sahip olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakların tutmadığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada milli piyango tutturmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada freni tutmayan araba görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, zenginliğe kavuşacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments