Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk but görmek

Rüyada tavuk but görmek

Rüyada tavuk but görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tavuk but gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada tavuk budu yemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk budu pişirmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tavuk budu görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek aksiliklerin başgöstereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk butları görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk budu almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments