Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk çorbası yapmak

Rüyada tavuk çorbası yapmak

Rüyada tavuk çorbası yapmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada tavuk çorbası yapmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk çorbası görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksük çorbası yapmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, duaların kabul göreceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada çorba servisi yapmak güzel günler yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yayla çorbası yapmak manevi olarak ferahlayacağınıza, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments