Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz sesi duymak

Rüyada namaz sesi duymak

Rüyada namaz sesi duymak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, dertlerinin artacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada namaz sesi duymak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada namaz sesi duymak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada namaz kıl diye ses duymak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada atın ayak sesini duymak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Rüyada cami ve ezan sesi duymak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar sesi duymak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine inanılır.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin sesini duymak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments