Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salavat sesi duymak

Rüyada salavat sesi duymak

Rüyada salavat sesi duymak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada salavat sesi duymak gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada salavat sesi duymak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada salavat sesleri duymak ticaret hayatını ilerleteceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada salavat duymak işlerinde verimin artacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada salavat getirdiğini duymak sorun üstüne sorun yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada salavat okunduğunu duymak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada camide salavat getirmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada salavatı okumak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplu halde salavat getirmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments