Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran sesi duymak

Rüyada kuran sesi duymak

Rüyada kuran sesi duymak değer göreceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada kuran sesi duymak gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada kuran sesi duymak çok hayırlı işlere imza atacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide kuran sesi duymak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim sesi duymak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel sesle kuran okumak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yükses sesle kuran okumak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada yüksek sesle kuran okumak kısmetsizlik yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments