Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah ezan sesi duymak

Rüyada sabah ezan sesi duymak

Rüyada sabah ezan sesi duymak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sabah ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Rüyada sabah ezan sesi duymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak yeni bir araba satın alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezanı duymak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezan duymak helal rızık elde edeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sabah ezanından korkmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments