Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan bebek kurtarmak

Rüyada sudan bebek kurtarmak

Rüyada sudan bebek kurtarmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sudan bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada sudan bebek kurtarmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işarettir.

Rüyada sudan birini kurtarmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada sudan kurtarmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bir sıkıntıya girmeye rivayet eder.

Rüyada sudan insan kurtarmak evine bereket geleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, başka işler deneyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sudan kurtarmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments