Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden birini kurtardığını görmek

Rüyada denizden birini kurtardığını görmek

Rüyada denizden birini kurtardığını görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada denizden birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada denizde can kurtarmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak sıkıntısından kurtulacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada denizden birini kurtarmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada denizden köpek kurtarmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada denizde hayat kurtarmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments