Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemikli et yemek

Rüyada kemikli et yemek

Rüyada kemikli et yemek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, olaylı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemikli et yemek gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada kemikli et yemek adının ülke dışında yayılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada kemikli et yemeği görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, önemli kararlar alınacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalettir.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli kemik görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eti kemikten ayırmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemikli et pişirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kemikli et görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments