Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemikli et yemeği görmek

Rüyada kemikli et yemeği görmek

Rüyada kemikli et yemeği görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işarettir.

Rüyada kemikli et yemeği gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada kemikli et yemeği görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada kemikli et yemek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemikten et sıyırmak güzel ve önemli işler yapacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada etli kemik görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kemikli et görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Rüyada etsiz kemik görmek rakiplerini geride bırakacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments