Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünü görmek

Rüyada kendi göğsünü görmek

Rüyada kendi göğsünü görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada kendi göğsünü gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Rüyada göklere uçmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten yere inmek sıkıntının günden güne artacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsün açıldığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin göğsünü görmek kazancının günbegün artacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten inen insan görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün kızardığını görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde kan görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments