Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök kayısı görmek

Rüyada gök kayısı görmek

Rüyada gök kayısı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gök kayısı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada gök kayısı görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayatının güzelleşeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalettir.

Rüyada şekerpare kayısı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Rüyada kayısı sattığını görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayısı toplamak ve yemek lüksünün artacağına, fakirleşeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işarettir.

Rüyada ölüye kayısı vermek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı dağıtmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz ve kayısı görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments