Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk döner yediğini görmek

Rüyada tavuk döner yediğini görmek

Rüyada tavuk döner yediğini görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk döner yediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk döner görmek girdiği işleri kaybedeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk döner yemek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek hanesinin bollukla dolacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Rüyada tavuk döneri görmek parasının ve makamının artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada et döner yediğini görmek yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada döner kebap görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada et döner görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments