Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tavuk yediğini görmek

Rüyada birinin tavuk yediğini görmek

Rüyada birinin tavuk yediğini görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kazancının günden güne çok artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tavuk yediğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yediğini görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış tavuk yediğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış tavuk yediğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments