Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kanadı yediğini gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek malını ve parasını kaybedeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tavuk kanadı yemek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kanat yemek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kanat görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments