Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulur.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada kızarmış tavuk yediğini görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yedirmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek imkân sahibi olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek sevgi göreceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments