Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, iş güç sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, tüm sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kızarmış tavuk yediğini görmek keyfinin yerine geleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yedirmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tavuk yediğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments