Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çorba vermek

Rüyada birine çorba vermek

Rüyada birine çorba vermek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalettir.

Rüyada birine çorba vermek gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Rüyada aşure çorbası yemek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz çorba görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorba istemek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, kimseye borçlanmayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorba karıştırdığını görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Rüyada bir tas çorba görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çorba yapıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Rüyada çorba karıştırmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments