Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehriye çorbası içmek

Rüyada şehriye çorbası içmek

Rüyada şehriye çorbası içmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada şehriye çorbası içmek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada şehriye çorbası içmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tel şehriye çorbası görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Rüyada şehriye çorbası görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehriye çorbası yemek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada şehriye çorbası pişirmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kendisini işine vereceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada şehriye kavurmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada şehriye pilavı görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments