Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda tavşan görmek

Rüyada kutuda tavşan görmek

Rüyada kutuda tavşan görmek büyük bir servete kavuşacağına, şansının geri döneceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada kutuda tavşan gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada kutuda tavşan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret eder.

Rüyada kutusu görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kutu görmek mal mülk sahibi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada içi boş kutu görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Rüyada hediye kutu görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kutuda fare görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kazancının bereketleneceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Rüyada bal kutusu görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments