Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı vuramamak

Rüyada tavşanı vuramamak

Rüyada tavşanı vuramamak şansının da açık olacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kara kara düşünür olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanı vuramamak gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada evde tavşan görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan beyaz görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, arabuluculuk yapılacağına delalet eder.

Rüyada yatakta tavşan görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, önünün kapanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri tavşan görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan tavşan görmek daha güzelleşeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ tavşanı görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor tavşan görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tavşan görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments