Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak zıplamak

Rüyada koşarak zıplamak

Rüyada koşarak zıplamak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak zıplamak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada koşarak zıplamak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zıplamak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yerinde zıplamak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada havuzda zıplamak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, karalar bağlayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada zıpladığını görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, alım gücünün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments