Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ısırmak

Rüyada el ısırmak

Rüyada el ısırmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, düşmanından uzak olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada el ısırmak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada yılan elini ısırmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini ısırdığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendi elini ısırmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, borcunun kalmayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elini ısırmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments