Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, başarılı adımlar atılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada atın elini ısırdığını görmek kendisine ev alacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına, dua alacağına inanılır.

Rüyada yılan elini ısırmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada el ısırmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments