Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşandan korkmak

Rüyada tavşandan korkmak

Rüyada tavşandan korkmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tavşandan korkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Rüyada tavşandan korkmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada vahşi tavşan görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavrulu tavşan görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanı kucağına almak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada yavru tavşan görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan satın almak mutluluk bulacağına, ona yardımcı olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments