Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi tavşan görmek

Rüyada vahşi tavşan görmek

Rüyada vahşi tavşan görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi tavşan gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada vahşi tavşan görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi at görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada vahşi hayvan eti yemek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada vahşi ayı görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elindekini de bitireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada vahşi kurt görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments