Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve yavrularını görmek

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dinde tartışmaya, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrularını gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada yavru tavşan yakalamak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan tutmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yavruları görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments