Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavrulu tavşan görmek

Rüyada yavrulu tavşan görmek

Rüyada yavrulu tavşan görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada yavrulu tavşan gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak kişinin evlatlarının artacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kazancının azalmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments