Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve tilki görmek

Rüyada tavşan ve tilki görmek

Rüyada tavşan ve tilki görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rütbesinin yükseleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve tilki gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada tavşan ve tilki görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada tilki saldırdığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine tabir olunur.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş tilki görmek istediği herşeye kavuşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada yılan ve tilki görmek kurulu düzeni olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada hamile tilki görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt ve tilki görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada tilki avlamak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments