Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki saldırdığını görmek

Rüyada tilki saldırdığını görmek

Rüyada tilki saldırdığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada tilki saldırdığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tilki saldırdığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilkinin saldırdığını görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Rüyada tilki avlamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tilki görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada tilki yavruları görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki derisi görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada ölü tilki görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, vaaz ve nasihate yorulur.

Rüyada tilki kürkü görmek iş hayatının düzeleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments