Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve tavuk görmek

Rüyada tavşan ve tavuk görmek

Rüyada tavşan ve tavuk görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, düşmanlarını alt edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yanlış işler yapacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ve tavuk gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavşan atmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet eder.

Rüyada tavşan boku görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı doğururken görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak tavşan görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı olduğunu görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Rüyada doğuran tavşan görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada kara tavşan görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments