Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı doğururken görmek

Rüyada tavşanı doğururken görmek

Rüyada tavşanı doğururken görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iş yeri sahibi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada tavşanı doğururken gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tavşanı doğururken görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğuran tavşan görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada tavşan doğurmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, rızkının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın doğurduğunu görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, düşmanlarının güçleneceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments