Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve balık görmek

Rüyada tavşan ve balık görmek

Rüyada tavşan ve balık görmek çok pişmanlık duyacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve balık gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada tavşan ve balık görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan doğurmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada boz tavşan görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan okşamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet eder.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hacetinizin giderilmesine, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada tüysüz tavşan görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments