Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan doğurmak

Rüyada tavşan doğurmak

Rüyada tavşan doğurmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan doğurmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada tavşanın doğurduğunu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde verimsiz olacağına, kişinin kazancının artacağına işarettir.

Rüyada tavşan doğurmak tövbe etmeye, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı doğururken görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi olanakların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğuran tavşan görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada tavşana sarılmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Rüyada evde tavşan beslemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments