Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tuttuğunu görmek

Rüyada ev tuttuğunu görmek

Rüyada ev tuttuğunu görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, onu darda bırakmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ev tuttuğunu gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada tuglalı ev görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, başarılı olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş ev görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev tuttuğunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada oruç tutmamak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Rüyada balık tutmaya gitmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada balık tutan insanlar görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments