Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan tarafından ısırılmak

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan ısırması görmek alanında marka bir isim olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tavşanın ısırması görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalettir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulur.

Rüyada karga tarafından ısırılmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, muradına ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments