Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bembeyaz tavşan görmek

Rüyada bembeyaz tavşan görmek

Rüyada bembeyaz tavşan görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bembeyaz tavşan gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada bembeyaz tavşan görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada bembeyaz çamaşır görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada her yeri bembeyaz kar görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bembeyaz oda görmek zararın telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada saçların bembeyaz olduğunu görmek sorunların ortadan kalkacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada bembeyaz bir köpek görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin bembeyaz olduğunu görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments