Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan öldürmek

Rüyada tavşan öldürmek

Rüyada tavşan öldürmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, öz güveninin yerine geleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, isteklerin yerine geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada tavşanı öldürmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sermaye elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan öldürmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevgisinin artacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada tavşan kedi görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments