Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ölüsü görmek

Rüyada tavşan ölüsü görmek

Rüyada tavşan ölüsü görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, zorluklarının biteceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, imkânlarının azalacağına delalettir.

Rüyada tavşan ölüsü gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sonunda mutlu olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tavşan görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada tavşan ölüsü görmek hasta olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, engellerden kurtulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tavşanı tutmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments