Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan beyaz görmek

Rüyada tavşan beyaz görmek

Rüyada tavşan beyaz görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, kazancının düşeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, işlerin sürekli artacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tavşan beyaz gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan beslemek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki beyaz tavşan görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kazançların artacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan sevmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments