Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla hediye etmek

Rüyada tavla hediye etmek

Rüyada tavla hediye etmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kendini bunu başaracağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavla hediye etmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada tavla hediye etmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada tavla hediye almak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada başbakanla tavla oynamak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tavla pulu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada tavla satın almak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tavla görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavla zarı toplamak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments