Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda tuz görmek

Rüyada tavanda tuz görmek

Rüyada tavanda tuz görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada tavanda tuz gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada tavanda tuz görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada tavana zıplamak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret eder.

Rüyada rutubetli tavan görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, günahtan temizlenmeye yorulmaktadır.

Rüyada başı tavana değmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalettir.

Rüyada tavan kazımak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ticarette başarılı olacağına işarettir.

Rüyada ıslak tavan görmek kazancının da eksilmeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortalığın karışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments