Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda kurum görmek

Rüyada tavanda kurum görmek

Rüyada tavanda kurum görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tavanda kurum gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada tavanda kurum görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada is kurum görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ekmek görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş çam ağacı görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş fidan görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş dallar görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bahtının açık olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek her zaman hürmet göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments