Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada is kurum görmek

Rüyada is kurum görmek

Rüyada is kurum görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendisiyle de gururlanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada is kurum gördüyseniz:

  • Bilginizi önemli amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada is kurum görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş dut görmek kişinin adeta gençleşeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş su görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada kurumuş et görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kurumuş gül almak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sorunlarını unutacağına inanılır.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments