Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan süpürmek

Rüyada tavan süpürmek

Rüyada tavan süpürmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulur.

Rüyada tavan süpürmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada tavan süpürmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tavan görmek nitelik ve farklılık geleceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada tavanda karınca görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek tavan görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada tavan arasına çıkmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada nemli tavan görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek toparlanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada tavan yıkılması görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments