Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı içki içmek

Rüyada karşılıklı içki içmek

Rüyada karşılıklı içki içmek güç kaybedeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, istediği makama geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işarettir.

Rüyada karşılıklı içki içmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada karşılıklı içki içmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada karşılıklı şarap içmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı kahve içmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karşılıklı sigara içmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı çay içmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıklı taş atmak gözden düşeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıklı yüzük takmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, böylece kendine güveneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments