Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada tatlı şarap içmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, asla yüksünmeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek hasta ise şifa bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, gözyaşına boğulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz şarap içmek maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments